Ansatte

Ansatte


S5 Consulting har dyktige SAP-konsulenter, rådgivere og utviklere som alle har tung kompetanse og er sertifiserte innen sine respektive SAP fagdispliner og områder. Vi dekker hele bredden innen SAP-opplevelser: SAP flyt/SAP prosesser/leanorienterte gevinster, unikt gode SAP brukerflater/SAP UX, SAP Personas, SAP UI5/SAP Fiori, SAP mobile løsninger og SAP S/4HANA.

Sammen med våre partnere i S5 Community representerer vi et komplett SAP kompetansemiljø med mer enn 75 erfarne SAP-konsulenter som sørger for at SAP-kundene får mer ut av sine SAP-investeringer og opplever nye sider ved SAP. Her er S5 Consultings ansatte:

Sveinung Gehrken

Daglig leder

Sveinung er daglig leder i S5 Consulting. Hans faglige bakgrunn er sivilingeniør/indøk, og han har i tillegg en MBA fra USA. Sveinung har lang erfaring fra en rekke IT-prosjekter siden 1993. I dag jobber han primært med prosjektledelse, løsningsarkitektur og integrasjonsdesign, og kombinerer teknisk kompetanse, forretningsforståelse og kunnskap om prosjekteffektivitet på en unik måte. Dette gir S5s kunder resultater i form av riktige teknologivalg og vellykkede prosjekter.

+47 473 18 037 | sveinung(a)s5consulting.no

  Håvard Grenan

  CRM, logistikk og løsningsarkitekt

  +47 950 40 758 | haavard(a)s5consulting.no

   Terje Pedersen

   Logistikk- og løsningsarkitekt

   Terje er applikasjonskonsulent innenfor salg og logistikk, men har også roller som prosjektleder og løsningsansvarlig i S5 Consulting. Med sterkt fokus på nye SAP brukeropplevelser har han de siste årene bidratt til at mange SAP brukere har fått mer effektive og enklere løsninger ved bruk av ny UX teknologi, spesielt innen salg og logistikk. Terje brenner for Leantankegang, noe som er direkte knyttet til arbeidet med nye brukeropplevelser.

   +47 930 08 884 | terje(a)s5consulting.no

    Martin Sommer

    UX og systemintegrasjon

    Martin er utdannet integrasjonsarkitet og ansvarlig for User Experience og SAP systemintegrasjon i S5 Consulting. Han har tidligere jobbet hos Evry og har sterk teknologisk spisskompetanse og erfaring på tvers av SAP moduler og standardprosesser.
    Martin brenner for å skape varige verdier for kunder og partnere, og er i gang med utvikling av Mobile Fiori applikasjoner på Neptune.
    +47 974 27 639 | martin(a)s5consulting.no

     Eirik Klouman Berg

     User Experience, HR og teknologi

     +47 913 37 750 | eirik(a)s5consulting.no

      Shiva Nag

      SAP Cloud For Customer(C4C)/SAP CRM/ Integration Expert/C4C Developer

      Shiva er SAP-sertifisert Cloud for Customer konsulent og integrasjonsarkitekt i S5 Consulting. Han har nøkkelkompetanse og inngående kunnskap til SAP’s on-premise og cloud baserte CRM og ERP-løsninger, og har meget høy kompetanse innen integrasjon mellom SAP CRM og ERP. Shiva er Master of Business Administration, og er Prince2-sertifisert i Project Management. Han bidrar til S5s mål om å begeistre kundene med sin visjonære, innovasjonsdrevne og proaktive stil.

      +47 465 72 070 | shiva(a)s5consulting.no

       Ole Kristian Branæs

       Senior SAP Consultant

       Ole Kristian er sertifisert SAP-utvikler og har jobbet som SAP-konsulent siden 1989. Han har inngående kunnskap i SAP utviklingsmiljøet samt god kjennskap til forretningsapplikasjonene i SAP.

       Ole Kristian har mer enn 25 års erfaring fra konsulentpraksis innen SAP, og har vært innom de fleste typer kunder og bedrifter både i Norge og i utlandet. Han har sterk tverrfaglig teknisk kompetanse både på SAP og andre softwareapplikasjoner, og har også vært engasjert av SAP som kursinstruktør i ABAP-programmering.

       Som person nyter Ole Kristian stor tillit, ikke bare i SAP-miljøet, men også i andre fagmiljøer.

       +47 920 31 776 | ole(a)s5consulting.no

        Svein Gunnar Larsen

        SAP User Experience Developer

        Svein Gunnar har en bachelor i spillprogrammering, og har jobbet 6 år innen Market Research i Confirmit, i rollen som Technical Insights Engineer.

        Han har spisskompetanse på systemintegrasjoner, javascript, HTML, CSS (Web – UX utvikling) og Web Services (SOAP – REST). Som person og medarbeider har han blitt beskrevet som en problemløser, en styrke å ha med seg inn i komplekse prosjekter.

        Fritidsaktivitetene vitner både om strategiske evner og eventyrlyst; Svein Gunnar spiller sjakk og klatrer.

        +47 979 88 915 | gunnar@s5consulting.no

         Nicolay Aarstad Wildhagen

         User Experience, mobilitet, sikkerhet og teknologi

         Nicolay er SAP-sertifisert ABAP-utvikler og har fagansvaret for User Experience i S5 Consulting. Han har bred prosjekterfaring fra leveranser innen SAP tilgangsstyring og fremtidsrettet nøkkelkompetanse innen totalleveranser av sikre, brukervennlige og effektive SAP-løsninger.
         Nicolay er en kjent for å alltid levere, og lidenskapelig engasjert i innovasjon og verdiskapning.

         +47 930 39 304 | nicolay(a)s5consulting.no

          Kim Christian Frich

          Teknologi, EDI og utvikling (innleid)

          +47 952 92 546 | kim(a)s5consulting.no

           Mikael Jonsson

           GRC/Sikkerhet, Basis og SAP forvaltning

           +47 970 75 595 | mikael(a)s5consulting.no

            Thomas S. Andersen

            User Experience, mobilitet og teknologi

            Thomas er S5 Consultings SAP-utvikler, med nøkkelkompetanse og lang erfaring innen User Experience. Han har en spennende bakgrunn med master i psykologi, noe han med fordel benytter når han forenkler og forbedrer brukeropplevelsene i SAP. Thomas er ansvarsbevisst, holder seg alltid oppdatert og brenner for integrasjonen mellom mennesker og teknologi.

            +47 934 12 732 | thomas(a)s5consulting.no

             

             Morten Prom

             SAP User Experience Developer

             Morten er utvikler og programmerer i S5 Consulting. Han har bred kjennskap til SAPs webteknologier og er dyktig på ABAP-utvikling på tvers av forretningsområder. Morten er en utpreget positiv og sosial person som strekker seg langt for å levere brukervennlige løsninger. I tillegg er han glødende opptatt av foto og film, noe kollegene nyter godt av.

             +47 478 32 345 | morten(a)s5consulting.no

              Rahul Agrawal

              Senior SAP Developer

              Rahul har nøkkelkompetanse innen SAP ABAP og Neptune Designer, og er en viktig bidragsyter innen integrasjon og Neptune Applications i S5 Consultings

              prosjekter. Han er opptatt av å holde kompetansen ved like, og er alltid på jakt etter muligheter for å styrke sin kunnskap.

              +47 405 95 365 | rahul(a)s5consulting.no

               

               Gary O’Neill

               Senior SAP Consultant

               Garys nøkkelkompetanse er innen UX, mobilitet og teknologi, og i S5 Consulting fungerer han som utvikler og programmer innen ERP-løsninger og SAP Mobile (Agentry og Fiori).

               Gary kommer fra Skye, og har tung teknologisk spisskompetanse og lang erfaring innen IBM- og SAP teknologi. Han har som mål å alltid levere brukervennlige løsninger i tråd med kundens ønsker.

               Utenom jobb er det familien som står i fokus hos Gary, og gjerne spill, film og serier når det er tid til det.

               +47 940 11 684 | gary@s5consulting.no

                Kjersti Rynning Borander

                Marked & kommunikasjon

                +47 916 41 241 | kjersti(a)s5consulting.no

                 Trine Romskoug

                 Digitale kanaler & PR

                 +47 926 66 618 | trine(a)s5consulting.no