Jobb i S5

JOBB I S5 CONSULTING

VIL DU VÆRE MED Å BEGEISTRE VÅRE KUNDER?

Vi tilbyr våre ansatte et inspirerende, utviklende og utfordrende arbeidsmiljø. Vi ønsker kolleger som er kompetente fagpersoner og stiller høye krav til seg selv og våre leveranser, med mål om å begeistre våre kunder. Samtidig er vi opptatt av å ha et arbeidsmiljø med takhøyde, der det også er rom for en uformell omgangsform og sosiale sammenkomster.


S5 kjennetegnes av sin evne til å knytte til seg dyktige medarbeidere og gi dem mye ansvar. Vi detaljstyrer ikke, men delegerer ansvar og myndighet, og vi driver ikke negativ kontroll. Vi er ydmyke, har et fantastisk driv med en uhelbredelig trang til å skape resultater. Vi leder med spørsmål, ikke med svar, vi satser på dialog og debatt og foretar analyser uten å klandre noen. S5 består av folk som diskuterer livlig for å finne de beste løsningene, men som stiller seg samlet bak beslutninger, uansett egne, snevrere interesser.

S5Consultion - Jobb for oss

S5 Consulting ønsker flere kolleger!

S5 Consulting er i vekst, og har spennende tider foran seg. Nå søker vi flere kompetente medarbeidere til å styrke vårt team. Se stillingsutlysningene ved å klikke på linkene nedenfor:

Ta gjerne kontakt med Sveinung Gehrken på 473 18 037 for en hyggelig prat.

Her kan du se hvem som allerede er så heldige å jobbe i S5 Consulting.


BEGEISTREDE KUNDER