Nye tider i S5 Consulting

Nye tider i S5 Consulting

I sommer har det skjedd endringer på ledersiden i S5 Consulting, samtidig som vi har gjort viktige strategiske veivalg. Partner og salgs/rekrutteringsansvarlig Tom W. Gulbrandsen har valgt å tre ut av selskapet han var med å etablere i 2013, for å ta fatt på nye utfordringer som Senior Account Executive i SAP Norge.
S5 Consulting
S5 Consultings visjon har hele tiden vært ”å skape begeistring med SAP”, og de har investert mye i å bygge formell og relevant SAP-ekspertise. Daglig leder Sveinung Gehrken bekrefter at de har lykkes med å begeistre kundene, både innen mobile løsninger, utvikling og integrasjon, noe som gjenspeiles i store kundeprosjekter for anerkjente norske og internasjonale selskaper.

”Vi har hatt enorm vekst og positiv utvikling, og det har vært naturlig å styre virksomheten i mot utvalgte tjenester og løsninger for å tilpasse oss kravene i markedet. Dette gjelder særlig mobility, utvikling og integrasjon, som vi ønsker å rendyrke”, sier Gehrken.

Tom W. Gulbrandsen var sentral i oppstart og utvikling av S5 Consulting de første kritiske årene. At han nå har valgt å takke ja til en rolle i SAP er naturlig med tanke på S5s strategiske retning, og det er ingen tvil om at han vil bli en stor bidragsyter til kompetansemiljøet der.

”Muligheten i SAP kom på et veldig riktig tidspunkt for Tom, og vi har stor forståelse for at han valgte å takke ja til den”, understreker Gehrken.

Gehrken vil ta over ansvaret for salg og rekruttering i nært samarbeid med de andre partnerne Håvard Grenan og Terje Pedersen, og det vil ikke bli ansatt noen i Toms sted i første omgang.

Høyt tempo og nye ressurser

S5 Consulting har de siste årene fått stor oppmerksomhet fra stadig større virksomheter i inn- og utland, og høsten er full av spennende prosjekter. Det er stort behov for flere ressurser, og S5 skal i løpet av høsten ansette fire nye medarbeidere:

”Vi ønsker oss faglig sterke, sultne folk med akademisk bakgrunn, høy teknisk innsikt og 2-4 års erfaring fra konsulentbransjen, gjerne fra relevante prosjekter i forhold til S5s virksomhet. Kjenner du deg igjen i dette vil vi veldig gjerne høre fra deg”, avslutter Gehrken, som ser frem til å ta fatt på en spennende høst.S5 Consulting_Sveinung Gehrken

 

Vil du vite mer om S5 Consulting eller karrieremuligheter? Ta kontakt med daglig leder Sveinung Gehrken på 473 18 037 eller sveinung@s5consulting.no.