Rahul Agrawal på plass i S5 Consulting

Rahul Agrawal på plass i S5 Consulting

S5 Consulting_Rahul Agrawal

Vårt siste tilskudd Rahul Agrawal beskriver sin nye arbeidsgiver som kompetent, innovativ og full av muligheter. Med andre ord; hånd i hanske!

Rahul har nøkkelkompetanse innen SAP ABAP og Neptune Designer, og ser frem til å bidra spesifikt innen integrasjon og Neptune Applications i S5 Consultings prosjekter. Motivasjonen for å jobbe i S5 er stort, og Rahul begrunner det slik:

”S5 Consulting inspirerer meg som arbeidssted. Mine nye kolleger er kompetente og innovative, og jobber på den nyeste teknologien. Det er stort rom for læring og utvikling, og når trivselsfaktoren i tillegg er høy ser jeg lyst på fremtiden!”

Som engasjert fagperson er Rahul også opptatt av å holde kompetansen ved like. Han tror SAP Mobility, SAP S/4HANA og SAPUI5 kommer til å sette sitt preg på bransjen i tiden som kommer, og er alltid på jakt etter muligheter for å styrke kunnskapen innen disse og andre relevante områder.

”Jeg er alltid på jakt etter aktuelle onlinekurs, for eksempel via open.sap.com, og bruker mye av fritiden min på å søke på SBN og tekniske nettsteder.”

Vil du vite mer om hvordan Rahul kan bistå din virksomhet? Ta kontakt med Sveinung Gehrken.