S5 Community

S5 Community


S5 Community er en sammenslutning av erfarne SAP-spesialistmiljøer i markedet, som sammen skaper større verdier enn hver for seg. Vi innfrir forventninger gjennom forutsigbarhet og vellykkede prosjekter, har høyt kvalifiserte ressurser, fokus på moral og etikk, riktige løsninger og dyktige mennesker. Sammen dekker vi alle SAPs 5 markedsområder, og gir gode opplevelser med SAP. S5 Community er initiert og ledes av S5 Consulting AS, og består av følgende SAP-partnere:


Sariba
Sariba er HR-partneren i S5 Community – et heleid norsk konsulenthus som leverer helhetlige HR-løsninger og tjenester under mottoet «Mennesker som får til mer og systemer som gjør det mulig». Sariba er SAP Channel Partner, har et av Norges største SAP-miljøer, og leverer alle løsninger innen SAP HCM, samt integrasjon mellom SAP HCM og andre systemer.

Les mer om SaribaNeptune Software
S5 Consulting AS leverer Neptune Softwares plattformer som en del av sine mobility-løsninger. Neptune tilbyr den mest kostnadseffektive og sikre måten å tilgjengeliggjøre en hvilken som helst SAP-funksjonalitet, med brukervennlige grensesnitt på mobil, tablets og desktop. Neptunes tette integrasjon mot SAPs egen kildekode sikrer raske og sikre implementeringer, minimerer totalkostnaden og gir rask ROI.

Les mer om Neptunebasis consulting
Basis Consulting AS er et norsk selskap med et av de største teknologimiljøene innen SAP i Norden. De har spesialisert seg på supporttjenester til virksomheter som benytter SAP, og leverer SAP support med høyest mulige kvalitet. Basis Consulting er sertifisert som Advanced SAP Hosting Partner, og er operative 24/7/365.

Les mer om Basis ConsultingBi drill
BIdrill består av et team med senior ressurser innen datavarehus, implementering og produkt. De leverer både tjenester og programvare. BIdrill har solide erfaringer innen en rekke forretningsområder og med løsninger innenfor dataintegrasjon, datavarehus, virksomhetskontroll, rapportering og analyse, Scorecard & EPM mm.

Les mer om BIdrillTechweaver
TechWeaver er spesialister på tekniske konsulenttjenester innen SAP Netweaver-porteføljen. Selskapet har lang erfaring med alt fra nye installasjoner til oppgraderinger og videreutvikling av SAP-systemet. Integrasjon med SAP hører også til kjernekompetansen, i tillegg til bl.a. utvikling av nye applikasjoner og output-management. Techweaver bruker alltid de nyeste teknologier som er tilgjengelig innenfor SAP porteføljen, og alle deres konsulenter er sertifiserte med mer enn 15 år teknisk SAP-erfaring.

Les mer om TechWeaverROFF
ROFF Consulting er Portugals største SAP-partner, og spesialister på SAP ERP og SAP offshore-tjenester. De har utviklet plattformen “Smartbuild by ROFF”, som S5 Community leverer. Plattformen er utviklet for bygg- og anleggssektoren, og muliggjør integrasjon av alle normale kundeprosesser, slik at beslutningsprosessene baseres på et realistisk bilde av virksomheten.

Les mer om ROFF Consulting
Fairwind AS er et konsulentselskap lokalisert i Stavanger som leverer tjenester innen informasjons- og kommunikasjonsteknologi. Med entusiasme og kunnskap tar vi skrittet inn i fremtiden sammen med våre kunder, og bistår dem i å etablere og sikre hensiktsmessige IT-løsninger og supportprosesser. Vi leverer konsulenttjenester, prosjektledelse, systemutvikling, Management for hire og Service Management.

Les mer om Fairwind