fbpx

La Hokas og S5 Consulting forenkle fakturahverdagen!

La Hokas og S5 Consulting forenkle fakturahverdagen!

S5 Consulting samarbeider med Hokas

S5 Consulting jobber kontinuerlig for å begeistre kundene sine med gode, innovative og brukervennlige løsninger. Nå tilbyr de i samarbeid med Hokas en innovativ løsning som vil forenkle fakturaoppfølgingen for SAP-kunder.

Løsningen fra Hokas innebærer total oversikt over og oppfølging av utestående fordringer, purringer, renter og gebyrer. Dyktige fagpersoner i S5 sørger for full sømløs integrasjon med SAP, og alt skjer i kundens SAP reskontro. Dette er et svært godt alternativ til inkasso og factoring – kundene kan enten betale en fee til Hokas og beholde gebyrene selv, eller la Hokas ta gebyrene som betaling.

S5 Consultings Sveinung Gehrken bekrefter at dette er en unik og velfungerende løsning:
“Jeg har ved flere anledninger samarbeidet med Hokas på prosjekter. De har kunder både i Norge og Danmark, og leverer brukervennlige løsninger og tjenester som virkelig effektiviserer inndrivelsen av utestående fordringer, uten at man må selge dem til en factoringaktør.”

Med løsningen fra S5 Consulting og Hokas kan virksomheten outsource den kompetansekrevende fakturaoppfølgingsfunksjonen, og dermed frigjøre tid til det som genererer inntekter. Det gir begeistrede kunder – helt i S5 Consultings ånd!

Se hvordan løsningen fungerer her, eller ta kontakt med Sveinung i S5 Consulting eller Einar Helgesen i Hokas for å høre mer om hvordan de kan løse deres behov.