fbpx

SAP UI5/Fiori

SAP UI5/FIORI

NESTE GENERASJONS GRENSESNITT FRA SAP FOR SAP BUSINESS SUITE

S5 Consulting_SAP Fiori


SAP Fiori UX er SAPs nyeste og mest moderne brukergrensesnitt for bruk av SAP-løsninger og mobilitet. Med et intuitivt og responsivt grensesnitt tilpasset alle flater, forenkler, mobiliserer og effektiviserer vi ditt SAP-system.

S5 Consulting leverer markedets mest innovative løsninger for kundetilpassede SAP-prosesser tilgjengelig i et moderne grensesnitt, bygget på markedets mest avanserte mobile SAP-rammeverk. Med kraften fra hardware-akselererte apper, komprimert datatrafikk til SAP, offline-, online- og hybridstøtte, samt sikkerhet via kryptert sikker kommunikasjon med SAP-serveren, tilbyr S5 Consulting nye brukeropplevelser med SAP.

S5 Fiori UX løsningene er basert på Neptune, og implementeres og forvaltes raskt og forutsigbart, med hurtig gevinstrealisering. Implementering og drift skjer raskt og effektivt på Cloud eller mer tradisjonelle plattformer. SAP UI5 er utviklet av SAP som et åpent kildekoderammeverk for utvikling av neste generasjons SAP-grensesnitt.

Hvorfor velge SAP UI5/Fiori fra S5 Consulting?

S5 Consulting kombinerer unike og ledende applikasjons- og prosessressurser med ledende UX/tekniske ressurser. Denne kombinasjonen er unik, og gjør at du kan forholde deg til kun én partner.
 

S5 Consulting har fornøyde kunder

Se hvordan vi gir kunder som Lilleborg og Nidar unike brukeropplevelser.

Nicolay-Aarstad-Wildhagen-101
 

Nicolay Aarstad Wildhagen er vår mobilityekspert. Ta gjerne kontakt med ham for en uforpliktende samtale:

Mail | + 47 930 39 304.