fbpx

SAP S/4 Hana

SAP S/4HANA

S5 CONSULTING and SAP S/4HANA


Hva er SAP S/4HANA? Hva betyr S/4HANA for meg som SAP ERP kunde? Hvordan kan S5 Consulting bidra i en migrering fra SAP ERP til SAP S/4HANA?

Det er flere faktorer som vil påvirke norske SAP ERP-kunders løsningsvalg i årene fremover: Cloud, mobilitet, outsourcing, krav til bedre rapportering og brukervennlighet er bare noen av områdene der brukerne forventer forbedring ved migrering fra SAP ERP til SAP S/4HANA.

SAP S/4HANA er neste generasjons business suite utviklet for å hjelpe deg inn i fremtiden med brukeropplevelse i fokus. Suiten er bygget på SAPs avanserte in-memory plattform SAP HANA, og gir en personalisert brukeropplevelse med SAP Fiori.

S5 Consulting har i samarbeid med SBN og SAP tatt initiativ til et InnoTeam for SAP S/4HANA, og ønsker å bidra til økt kompetanse og trygghet i migrasjonsprosessen fra SAP ERP til S/4HANA. Her kan du lese mer om InnoTeamet.

Hvorfor velge S5 Consulting?

S5 Consulting kombinerer ledende applikasjons- og prosessressurser med ledende UX/tekniske ressurser. Denne kombinasjonen er unik, og gjør at du kan forholde deg til kun én partner og samtidig være trygg på at du får den best tilgjengelige kompetansen.
 

S5 Consulting har fornøyde kunder

Se hvordan vi gir kunder som Lilleborg og Nidar unike brukeropplevelser.

S5 Consulting_Sveinung Gehrken
 

Sveinung Gherken er vår rådgiver på SAP S/4HANA, og leder av InnoTeamet. Ta gjerne kontakt med ham for en uforpliktende samtale:

Mail | + 47 473 18 037